Frissítse kínálatát fagyasztott pékáru rendeléssel!

A mi franchise-unknak tagja lenni számos előnnyel jár, köztük azzal, hogy minden partnerünk felfrissítheti a pékáru kínálatát! A fagyasztott pékáru rendeléssel biztosíthatja a régi termékkínálatának megújítását és minden nap változatos, egyedi termékekkel várhatja az üzletbe betérő vásárlóit.

Tudjuk, hogy a kifli, zsemle, bukta, túrós táska nagy klasszikusok, de sosem kár érdekesebb, újszerűbb pékáruval is kiegészíteni a kínálópulton sorakozó sós és édes sütemények kínálatát. Mi gondoskodunk arról, hogy minden partnerünknek egyedülállóan változatos és az átlagostól eltérő pékáruja lehessen a fagyasztott pékáru rendelésnek köszönhetően.

A fagyasztott pékáru rendelés másik előnye, hogy a termékeket mindig frissen tudja kitenni, hiszen akkor teszi be a sütőbe, amikor az új adagra szükség van. Az erdeikrémes párna, szilvalekváros tepertős papucs, a fitnesz kifli vagy a kajsziízes levél garantáltan nem hagyja majd hidegen a péksütemény rajongókat.

A fagyasztott pékáru rendeléssel és a partnerség feltételeivel kapcsolatban érdeklődjön bátran megadott elérhetőségeinken!