Kevesebb szénhidrát a reggeliben?

A reggeli a nap egyik legfontosabb étkezése, de egyáltalán nem mindegy, hogy milyen táplálékot veszünk magunkhoz nap mint nap, mielőtt elindulnánk a dolgunkra. Az egészséges és tápláló reggeli nem csupán finom, de elegendő rostot és vitamint tartalmaz ahhoz, hogy energiával lássa el a szervezetet, lassan szívódjon fel és kitartson ebédig.

Ezt ma már egy péksütemény is biztosítani tudja, ha minőségi alapanyagokból készül. Az Ön látványpéksége polcain található ilyen péksütemény?

Szénhidrátcsökkentett termékeink kiváló alapanyagot nyújtanak egy ilyen reggeli elkészítéséhez. Az ultra light kifli ilyen fogás, hiszen a termékben lévő búzafehérje, szójatöret, teljes kiőrlésű búzaliszt, lenmag és napraforgómag elegendő energiát és több fehérjét tartalmaz, mint egy hagyományos péktermék, úgy hogy mellette kevesebb szénhidrátot viszünk be a szervezetünkbe.

Ezen termékek diétázóknak, valamint diabétesz betegeknek is megteremti a lehetőséget a reggeli péktermékek fogyasztására.

Ha Ön is egészséges és finom péksüteményeket szeretne kínálni, az általunk biztosított látványpékség franchise az Önnek való megoldás!