Bemutatkozás

Pékségünket 2004. január 1-vel úgynevezett családi vállalkozásként kezdtük. Megelőzően vendéglátással, cukrászattal, kempingszolgáltatással foglalkoztunk, ezt bővítettük a péküzem létesítésével. A hagyományos péküzemünk többszöri irányváltás és útkeresés után állapodott meg a hagyományos termékek fagyasztásos technológiájának alkalmazása mellett.

2008 - 2010-től kialakítottuk franchise rendszerünket és talán elsőként - a hagyományos ízvilágot követve - a zsemle kifli termék csoportot vezettük be a "látványpékség" piacra. Ezekkel a termékekkel - a fogyasztói szempontból igen fontos (puhaság és ízvilág) - piacvezetők vagyunk.

2013 - 2014-től a hagyományos ízvilágú termékválasztékunkat megtartva, a további termék előállításunkat modernizáljuk, és a piac igényeihez igazítjuk.

2015-től a termékpalettánkon megtalálhatók, a prémium, a hagyományos és szénhidrát csökkentett termékek is. A termékajánlónk üzenete a teljességre és az innovatív megoldásokra való törekvést hivatott közvetíteni a partnereink számára.

Köszönjük, hogy érdeklődik tevékenységünk iránt, és a további oldalakon bizonyára megtalálja a válaszokat arra, hogy miként tudjuk segíteni vállalkozásának további fejlődését.

Pájer Sándor