Egy népszerű pékség franchise tagja lehet az Ön vállalkozása is

Tegyen meg mindent a vállalkozása hosszú távú sikereiért! A pékség franchise-unk tagjaként az ízletes és friss pékáruval biztosítani tudja a bevételeit.

Nincs annál elkeserítőbb, amikor az eladásra kínált termék nem válik be. A vásárlók továbbmennek az üzlet bejárata előtt és nem nyitnak be, hogy megvásárolják az aznapi reggelijüket. Ennek több oka is lehet, például a termék kifogásolható minősége. Az is előfordulhat, hogy egyszerűen csak unalmas a kínálat vagy egyszerűen csak nem elég jó a pékáru és a szomszédos pékségben, kávézóban sokkal jobbat adnak.

Fagyasztott pékáru gyártóként és pékség franchise üzemeltetőként mi tudunk megoldást kínálni az Ön problémájára. Amennyiben a siker finom, fagyasztott pékáruban mérhető, úgy a mi termékeink biztosan az élvonalba tartoznak. Ön is lehet a tagja egy olyan köteléknek, amiben az ízletes, fagyasztott pékáru jelenti az összetartó erőt.

A fagyasztott kiflik, kakaós csigák, tepertőkrémes kockák vagy a bagettek és pogácsák mindegyike gondosan kikísérletezett és kipróbált receptek alapján készülnek. Minden egyes adag ugyanazt a magas minőséget képviseli, minden falatban ugyanazok a megszokott és finom ízek köszönnek vissza. A fagyasztási eljárásnak köszönhetően a pékáru bármikor kisüthető, reggel vagy délután is ugyanolyan frissen sütött állaga és íze lesz, mintha csak nemrég állították volna össze a pékségben és tették volna kemencébe.

Az általunk működtetett pékséf franchise minden egyes tagja megkapja a péktermékeket és az azok megsütéséhez szükséges eszközparkot. A vevők nem maradnak el, sőt, sorban fognak állni, hogy az új árut megkóstolják és megvásárolják. Ha a jelenlegi nem vált be, akkor itt az ideje valami új termék kínálattal próbálkozni.

A fagyasztott pékáru gyártó cégünk folyamatosan keresi azokat a vállalkozó szellemmel rendelkező cégeket, amik mernek belevágni valami újba. Ha az Ön vállalkozása is ezek közé a cégek közé tartozik, akkor itt a lehetősége, hogy a terveit tettekre váltsa és az üzletét felvirágoztassa. Keresse bizalommal az illetékes kollégáinkat, lépjen kapcsolatba útbaigazításért velünk a honlapunkon szereplő elérhetőségek egyikén!