Fagyasztott pékáru? Felejtse el az előkészítést, csak süssön!

A fagyasztott pékáru megkönnyíti a reggeli indulást!  A vásárlók és a kollégák is élvezik az előnyeit a gyorsabb előkészítésnek.

A pékáru és a pékáru közötti különbség nemcsak a minőségben érhető tetten, hanem az elkészítés módjában is. A klasszikus péksütemény frissen készül. A hozzávalókat kora hajnalban tésztává gyúrják, kelesztik, sütik és kiteszik a kínáló pultba, ahonnan frissen, forrón és illatosan tudják megvásárolni az első vevők, illetve vendégek. A fagyasztott pékáru a másik verzió, ami egy kávézó vagy pékség vásárlói és vendégei számára elkészülhet a sütödében. Mindkét pékáru sütödében készül, de nagy különbség a hogyan és a mennyi idő alatt. A fagyasztott pékárut minden helyre ajánljuk, ahol szeretnének a frissen készült termékekkel egyenértékű péksüteményeket kínálni a vevőknek. Kevesebb időt, energiát és kisebb költségeket is igényel fagyasztott termékekkel dolgozni. Az előre elkészített termékekkel számos előnyhöz jut az Ön vállalkozása is!

Ismerje meg az ajánlatunkat, legyen a franchise-unk egy újabb tagja és fordítsa a vállalkozása előnyére a velünk megkötött üzletet! A fagyasztott termékeinkkel nem csupán frissíteni tudja az eddig megszokott kínálatot, új berendezésekkel felszerelni a sütödéjét és új vásárlókat is szerezni, hanem a munkanapot is le tudja rövidíteni. A hajnali keléseket elfelejtheti, nem kell a hozzávalók beszerzésével is időt töltenie. Mi a megrendelt fagyasztott pékárut juttatjuk el Önnek, amit már csak ki kell sütni, közvetlen azelőtt, hogy kiteszi azt eladásra. Egyszerűbb, gyorsabb, rövidebb feladatok, ugyanolyan finom, friss péksütemények!

A franchise partnereinknek kiváló minőségben összeállított fagyasztott pékárut kínálunk széles termék portfólióból. Egyszerűsítse az üzlete nyitását, emelje a termék kínálata színvonalát! A részletekről informálódjon a honlapunkon szereplő elérhetőségek bármelyikén! Sikeres egyeztetést követően hamarosan megkapja az első fagyasztott pékáru adagot tőlünk, amit frissen sütve kínálhat a vásárlóinak!