Fagyasztott pékáru forgalmazása látványpékségek számára

Fagyasztott pékáru forgalmazása pékség franchise keretein belül, kedvező feltételekkel! Csatlakozzon hozzánk Ön is!

fagyasztott pékáru forgalmazása abban az esetben jelent előnyt a viszonteladók számára, ha helyszűkében vannak, és nincs lehetőségük saját péküzem létrehozására. A fagyasztott pékáruhoz ugyanis nincs szükség hatalmas helyiségekre, csupán egy hűtőszekrényre, valamint minimális helyre, ahol elférnek az akár egymás tetejére is helyezhető sütők. A fagyasztott pékáru forgalmazása kész termékként így rendkívül egyszerűvé válik, és mivel egy pékség franchise keretein belül történik, más előnyei is vannak, amelyeket érdemes kihasználni.

Egy új vállalkozás indítása szinte minden esetben komoly alaptőke befektetését igényli: az üzlethelyiség bérlésén túl a pultok és berendezések beszerzésére és az alapanyagok megvásárlására is költeni kell. Ezek már alaphelyzetben is milliós, sőt, több milliós tételt jelentenek, amelyeket vagy hitelből kell finanszírozni, vagy saját megtakarításokból, ami napjainkban nem egyszerű. Egy pékség franchise azonban ezek nagy részét biztosítja, vagyis a berendezéseket, illetve magát a fagyasztott pékárut is, a vállalkozónak pedig csupán az üzlethelyiséget kell biztosítania. A fagyasztott pékáru forgalmazása kész termékként gyakorlatilag azonnal el is kezdhető, amint az üzlethelyiség készen áll a vásárlók fogadására, hiszen a sütőbe helyezéstől számítva egy órán belül már fogyasztható is.

Amennyiben Ön is úgy döntött, hogy új vállalkozásba kezd, és felkeltette az érdeklődését a fagyasztott pékáru forgalmazásának lehetősége, csatlakozzon pékség franchise-unkhoz! Garantáltan nem fogja megbánni a döntését, hiszen ez a működési forma nem csak a kezdetekben biztosít előnyöket, de a későbbiekben is számíthat a folyamatos ellátásra, a kiváló minőségű termékekre és az elégedett vásárlókra!

Ha szeretne Ön is fagyasztott pékáru forgalmazásával foglalkozni, illetve, ha kérdése lenne a pékség franchise részleteivel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!