Fagyasztott pékáru viszonteladóknak! Süssön velünk!

A fagyasztott pékáruból finom terméket szállítunk minden partnerünknek! Legyen viszonteladó a látványpékség franchise-unk tagjaként!

A pékárut hagyományosan frissen készítik a pékségek, cukrászdák, kávézók, éttermek. A frissen sütött pékárura viszont sok időt kell szánni. Be kell szerezni a minőségi alapanyagokat, megtalálni a minőségi termékkel rendelkező partnereket. Ez még csak a kezdet, mert be kell rendezni egy sütödét, minőségi konyhai felszerelést összeválogatni, felvenni szakmailag színvonalas teljesítményt nyújtó kollégákat, akik szeretik a munkájukat és rájuk bízni a péktermékek elkészítését. A sütöde minden nap hajnalban már frissen sült finomságokkal készül a vendégek, vásárlók számára, amik kora reggel ott illatoznak a kínáló pultok üvege mögött, illetve  tányérokon.

Nincs kapacitása egy sütöde megszervezésére és működtetésére? Nem szeretne ennyit invesztálni a péksütemények előállításába? Az ideális alternatíva a fagyasztott pékáru! Legyen Önből is viszonteladó, váljon a látványpékség franchise-unk tagjává és használja ki az ebből fakadó előnyöket! Mit kell tennie ahhoz, hogy viszonteladó lehessen Önből, illetve a vállalkozásából? A cégünk minden partnernek segít az indulásban és a működésben is, ez azt jelenti, hogy berendezést is  adunk a fagyasztott pékáru mellé. A berendezett helyiségben már sütésre kész felszerelés várja a rendszeresen érkező fagyasztott pékárukat. A fagyasztott pékárunak megvan az az előnye, hogy bármikor frissen sült édes vagy sós pékterméket vehet elő a sütőből és kínálhatja vele a vendégeket, vásárlókat. A sokszínű kínálatról, a frissességről és a minőségi termékekről sem kell lemondania, ezek mind együtt járnak az általunk készített  fagyasztott pékáruval!

Ha ragaszkodik a minőségi termékekhez, de ezek előállításához korlátozottak a lehetőségei, akkor érdemes elgondolkodni azon, hogy a fagyasztott pékárukat választja hosszú távon is! A viszonteladói szerepről és annak kötelezettségeiről érdeklődjön a honlapunkon szereplő elérhetőségeken! Várjuk megkeresését, kezdjünk mindenkinek jövedelmező partneri kapcsolatba!