Fagyasztott pékárú viszonteladóknak! Várja vásárlóit friss termékekkel

A fagyasztott pékárunk viszonteladóknak biztosítja az üzleti sikereket. Forgalmazzon minőségi péksüteményeket vásárlóinak és növelje a vállalkozása profitját!

A péksüteményeket azok a boltok is árusíthatják, amik nem a szó szoros értelemben vett pékségek, tehát nem közvetlenül saját maguk állítják elő a kiflit, zsömlét, túrós batyut. A helyben, frissen készült termékek mellett lehetőség van a félkész, kész sütőipari termékek forgalmazására is. Ezt kínáljuk partnereinknek és a minőségi fagyasztott pékárut viszonteladóinknak.

A fagyasztott pékárú viszonteladóknak egy olyan előnyös választás, aminek köszönhetően friss terméket tudnak kínálni a vásárlóknak, vendégeknek, anélkül, hogy ehhez ténylegesen működtetniük kellene egy helyet a sütéshez. A Pajer Pékség által elkészített termékek fagyasztva érkeznek meg a partnerekhez, így azokat már csak be kell rakni a sütőbe és a sütési idő lejárta után kihelyezni a kínáló polcokra.

A sütésre kész áru többféle lehet, készítenek kelesztett, kelesztés nélküli, elősütött vagy süthető változatban is fagyasztott péksüteményt. A sütésre kész változatokat már csak a sütőbe kell tenni és a vásárlókat friss péksütemény illat fogadja a boltba belépve! Nincs szükség saját pékségre ahhoz, hogy a látványt, az illatokat és az ízeket vissza tudja adni a vásárlóknak. Elegendő csak egy látványkemence, amibe bele kerül a fagyasztott pékárú viszonteladóknak.

Legyen Ön is tagja a saját vállalkozásával egy olyan franchise-nak, ami segíti a vállalkozások fejlődését és támogatja azok üzleti sikereit hosszú távon is! A fagyasztott pékárú viszonteladóknak és azok vásárlóinak is egy jó döntés. Ön költséghatékonyan tud változatos, finom és minőségi terméket beszerezni és kínálni a vevőinek, akik tudják, hogy minden nap a kedvenceikből válogathatnak a megszokott színvonalon.

Keressen minket bizalommal és legyen a partnerünk! Tudjon meg minden részletet a fagyasztott pékárukról viszonteladóknak! A megadott elérhetőségeink bármelyikén fel tudja venni a kapcsolatot a kollégáinkkal!