Fagyasztott pékáruval sosem fogy ki a friss péksüteményből

A reggeli péksütemény sok ember nélkülözhetetlen napindítója. Legyen az Ön péksége, üzlete az a hely, ahol megvásárolják!

A pékáru frissen a legfinomabb, hiszen nincs is jobb a meleg, puha, illatos zsömlénél, túrós batyunál. Friss és frissen sült pékáru között csak annyi a különbség, hogy az egyikhez több időt kell szánni az előkészületekre.

A fagyasztott pékáru árusítása lehetővé teszi, hogy azt a termék választékot kínálja a vásárlóinak, amit eltervezett. A legkevesebb idő alatt a legtöbbet tudja a polcokra pakolni. Azzal sincs gond, ha az eredeti mennyiségnél többre van szükség a nap folyamán.

A fagyasztott termékeknek rövidebb idő kell ahhoz, hogy frissen és melegen illatozzanak a pulton, várva a vásárlókat. Az általunk biztosított eszközparkkal a legtöbb helyen akadálytalanul történik az árusításuk. A mennyiség, amit kínálni tud, nincs behatárolva, mert a későbbiekben növelheti az eladásra szánt pékáruk számát.

A franchise partnereinkhez érkező fagyasztott pékáruk az eredeti, helyben sütött termékekkel egyértelműen felveszik a versenyt és kivívják a vásárlók elismerését is. Az ízletes túrós batyu, a klasszikus kedvenc, a szerelmes levél vagy a fit reggelik királya, a fitnesz kifli mind kikerülhet a kínáló pultokra.

Nincs probléma abból, hogy délutánra elfogy a friss pékáru. Nem kell a reggeli sütésnél kalkulálni, egyszerűen csak elővenni a következő adag fagyasztott pékárut, ha fogy az áru és betenni a sütőbe. Hamarosan újabb adag, friss és illatos péksütemény kerül elő a sütő mélyéről.

A pékáru nemcsak minőségi, finom és változatos is, hanem az árusító helynek is jelentős profitot tud termelni. A meglévő látványpékségbe és egy új vállalkozáshoz is jövedelmező választás a fagyasztott pékáru és a franchise partnerség is.

A pékség franchise-unk várja szeretettel azokat a jelentkezőket, akik látnak fantáziát abban, hogy a partnereink legyenek. Ismerje meg azokat a kihagyhatatlan előnyöket, amiket biztosítunk! Vegye fel a kapcsolatot velünk és megosztjuk Önnel az ajánlatunkat!