Kevesebb hiba, több finomság, ezt tudja a látványpékség

A pékség és a látványpékség közötti alapvető különbséget az idő jelenti. A friss, illatozó péksütemények pillanatok vagy órák alatt kerülnek ki a pultra.

A klasszikus pékségekben már pirkadat előtt talpon van a pék és a segédei. A sütő melegen dorombol, a levegőben finom liszt por száll, az izmok feszülnek a tészta gyúrása közben. Minden egyes nap több órát töltenek azzal, hogy a vásárlók finom, frissen sütött és minőségi pékárut kapjanak. A látványpékségekben ez sokkal gyorsabb, egyszerűbb folyamat, aminek az eredménye ugyanolyan ínycsiklandó és minőségi pékáru lesz.

A pékség üzemeltetése helyett a látványpékség működtetése megfontolandó döntés. Abban az esetben válassza az utóbbit, ha a kevesebb szervezés, az alacsonyabb kiadások és a vásárlói igények könnyebb kiszolgálása vonzó lehetőségnek tűnik! A pékség üzemeltetésének megvan az a hátránya, hogy jóval több a hibalehetőség. Az alapanyagok beszerzése, a teljes berendezés kezelése, a pékáru előállításának minden munkafázisa valóságos aknamezejét jelenti a problémáknak.

Csak sütni kell

A pékáru minősége függ attól, hogy a pék tökéletesen végezze el a tészta összeállítását, felügyelje a dagasztást vagy a sütőben az előírt ideig tartsa benn a kifliket, pogácsákat, kenyereket. A látványpékségben már csak a sütés feladatát kell felügyelni, minden másról elfeledkezhet a tulajdonos. A vevők nemcsak reggel, de egész nap frissen sütött túrós leveles rétest, szerelmes levelet, magvas kiflit emelhetnek le a polcról. A pékség és a látványpékség közötti összehasonlításban egyértelműen az utóbbi javára billen a mérleg.

A fagyasztott pékáru árusítása minden kávézó, pékség számára olyan kínálkozó lehetőség, amit ajánlott minél előbb megragadni és kihasználni. A Pájer Pékség az Ön vállalkozását is el tudja látni elegendő és gyorsan kisüthető, változatos pékáruval. Tegye meg a cégért, tegye meg a vásárlókért és arassa le a gyümölcsét a látványpékség minden előnyének! Ismerje meg az ajánlatunkat, mérlegeljen és döntsön az Önnek legelőnyösebb opció mellett!