A látványpékség berendezését is biztosítjuk!

Egy látványpékség nyitása komoly befektetés, amihez érdemes partnert keresni. Az üzlethelyiség bérlése, felújítása már önmagában is hatalmas összeget emészt fel, és akkor a járulékos költségekről még nem is beszéltünk. A látványpékség berendezése pedig még ezeken felül is egy külön tétel, főleg, ha cél a színvonalas kiszolgálás.

Amennyiben bennünket választ üzleti partneréül, biztosítjuk Önnek a látványpékség berendezését is! Mivel pékség franchise-ről van szó, a biztosított bútorok és eszközök nem csak az Ön igényeinek fonak megfelelni, hanem vásárlói elégedettségét is szolgálják, és természetesen a mi feltételeinknek is megfelelnek. Tőlünk a sütéshez szükséges minden eszközt megkaphat, de emellett a bemutató vitrineket is, és természetesen a szervizszolgáltatás, valamint bővítés esetén a plusz berendezések is a szerződés részét képezik.

Legyen Ön is üzleti partnerünk, és nem lesz gondja a látványpékség berendezésére! Amennyiben kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!