Legyen Ön is franchise partnerünk!

A franchise egyre népszerűbb hazánkban. Nem véletlen, hogy ezt a nagyon jó konstrukciót sikeresen alkalmazza az átadó és átvevő is. Jó megoldásnak ígérkezik, ha van egy jól bevált üzleti koncepciónk, modellünk, de a terjeszkedéshez nincs saját tőkénk. Remek döntés lehet a franchise jog megvétele, ha jól bevezetett márkát, jó üzleti modellt veszünk készen, és nem kockáztatunk saját portéka kidolgozásával és bevezetésével.

A franchise egy szerződéses kapcsolaton alapuló együttműködési forma. Többféle tartalma lehet, lényege egy olyan megállapodás, melynek során a franchise átadó egy értékkel bíró név, általában bejegyzett védjegy, valamint egy hozzá tartozó, értékkel bíró üzletviteli tapasztalat használati jogát adja át, a franchise átvevő pedig díj fizetésére köteles.

A látványpékségek napjainkban rendkívül népszerűek, így egy ilyen vállalkozás indítása nagy sikereket rejt magában, egy ideális látványpékség franchise kapcsolattal. Legyen Ön is a Pájer Pékség franchise partnere, rendkívüli ajánlatokkal! Kérdéseivel bátran keressen minket elérhetőségeinken!