Mit is jelent a franchise?

Napjainkban egyre gyakrabban lehet hallani a franchise kifejezést, ezért is érdemes néhány szóban leírni a jelentését, illetve hogy milyen területeken is érvényes ez a fogalom.

A franchise egy szerződéskötést jelent, ami két személy között jön létre. Az egyik fél a franchise átadó, míg a másik a franchise átvevő, közöttük egy kereskedelmi kapcsolat alakul ki. A szerződés által a franchise átvevő jogokat szerez, hogy forgalmazhassa a franchise átadónak az áruit, ennek függvénye, hogy az átvevő a szerződésben lefektetett üzleti szabályokat köteles követni.

Hazánkban a 2000-es évektől egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a látványpékségek. Nem túlzás, ha azt állítjuk, hogy napjainkra olyan népszerűséget értek el, hogy szinte minden forgalmas utcában lehet találni egyet.

A franchise rendszer a piaci kívánalmaknak megfelelően a látványpékség hálózatok kialakításában is megjelent. Cégünk büszkén vallja, hogy a minőségi, helyben készített pékárukat fontos megismertetni a szélesebb közönséggel, így mi is lehetőséget nyújtunk másoknak, hogy csatlakozhassanak látványpékség franchise hálózatunkhoz.

Tekintse meg honlapunkat, és ismerje meg Ön is áruink széles választékát! Győződjön meg róla, hogy a látványpékség nyitás igazán eredményes vállalkozást rejteget!