A pékség berendezés biztosítása a mi feladatunk!

Egy új vállalkozás beindítása mindig komoly feladat, azonban vannak olyan esetek, amikor ez még nehezebb. Ide tartozik a pékség nyitása is, hiszen ebben az esetben rengeteg eszközre, alapanyagra is szükség van, nem elég egy irodát biztosítani. Amennyiben hasonló tervei vannak, a legjobb helyen jár, ugyanis cégünk franchise partnereket keres, akik részére nem csak a termékeket, hanem a pékség berendezést is biztosítjuk majd. 

Egy pékség berendezése számtalan részből tevődik össze: szükség van a sütéshez használandó eszközökre, valamint bemutató vitrinekre, ahol a vendégek megtekinthetik az árukínálatot. Gondoskodni kell ezek karbantartásáról és szükség esetén a szervizelésükről is, amit mindenképp csak megbízható, tapasztalt cégre szabad bízni. Ha franchise hálózatunkhoz csatlakozik, akkor mindez a mi feladatunk lesz, ugyanakkor nagyon kedvező feltételeket biztosítunk Önnek.

A részletekért forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken! Mi készséggel állunk rendelkezésére, és biztosítjuk új vállalkozásához nem csak a termékeket, hanem a pékség berendezést is.