Pékség franchise: ha szeretne egyszerűen üzletet indítani

Pékség franchise – fagyasztott pékáru forgalmazása, üzletberendezés biztosítása, partnereink támogatása kedvező feltételekkel!

A franchise jelentése nagy vonalakban: szerződéses kapcsolaton alapuló együttműködés. Többféle is lehet, de a lényege, hogy a franchise keretein belül egy olyan együttműködési megállapodás jön létre, ami alapján a franchise tulajdonosa a cég nevének, bejegyzett védjegyének, valamint a hozzá tartozó üzletviteli tapasztalatának használati jogát adja a franchise-partnernek, és egyéb módokon is támogatja az üzletmenet fellendítésében, cserébe a franchise-ban részt vevő üzletfelek díjat fizetnek. A leginkább közismert franchise a világ legismertebb gyorsétterem-hálózata, amelynek minden egysége franchise-szerződéssel kapcsolódik az anyavállalathoz; egy pékség franchise ugyanígy működik.

Egy pékség elindításához rengeteg előkészületet kell tenni, és természetesen hatalmas költséggel is jár: többek között meg kell vásárolni a különféle berendezéseket, alapanyagokat, üzlethelyiséget kell találni, amit aztán persze bérbe is kell venni, és a felújítása, illetve pékséggé alakítása is temérdek pénzt emészt fel. A teendők sokasága mellett nem nehéz valamilyen hibát véteni, ami elriaszthatja a vásárlókat, ám egy pékség franchise részeként azonban a terhek egy része lekerül a vállalkozó válláról, és természetesen a költségei is alacsonyabbak lesznek

Pékség franchise-unk az Ön vállalkozása számára is biztosítja a berendezéseket, illetve a fagyasztott pékárut, Önnek mindössze üzlethelyiséget kell találnia, és természetesen munkát kell befektetnie, hogy az üzlete felvirágozhasson. A fagyasztott pékáru forgalmazását gyakorlatilag azonnal elkezdheti, amint készen áll a vásárlók fogadására, hiszen az általunk adott sütő egy órán belül fogyaszthatóvá varázsolja, és nem csupán fogyasztható lesz, hanem kifejezetten ízletes is!

Ha szeretne vállalkozást indítani, csatlakozzon pékség franchise-unkhoz! Amennyiben kérdése merülne fel, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!