Pékségből minden településen található legalább egy, mert a friss kenyér és pékáru alapvető élelmiszernek számít. Sokan el sem tudják képzelni a napjukat anélkül, hogy ne térnének be illatos, még meleg cipót vagy zsemlét venni reggelire.
Milyen érvek szólnak egy új pékség üzemeltetése mellett?
1. A pékárura mindig van kereslet, mert egy olyan termékről van szó, amit rendszeresen vásárolnak az emberek.
2. A minőségi termékkel ki lehet emelkedni a többi üzlet közül, ezzel pedig stabil bevételt lehet biztosítani.
3. A pékség nyitással stabil bevételi forrása lesz és virágzó üzletet is tud vinni.
A pékség működtetésének és egy új üzlet megnyitásának megvan a maga ismert és bevált folyamata. A franchise pékség nyitása annyiban jelent könnyebb utat, hogy már egy működőképes és sikert is elkönyvelő üzletlánc áll az új pékség mögött.
Milyen lépések követik egymást a hivatalos üzletmegnyitóig?
1. A helyszín kiválasztása: legyen az üzlet frekventált helyen és lehetőleg a konkurenciától távolabb kapjon helyet az új pékség.
2. Az engedélyek beszerzése nélkül egy üzletet sem lehet megnyitni a vendégek előtt, mert a biztonság elengedhetetlen feltételt jelent.
3. A berendezéseket a tervezett termékek és mennyiség alapján választják ki, ennek köszönhetően nem állnak kihasználatlanul és attól sem kell tartani, hogy nem tudnak lépést tartani az igényekkel.
4. A termék paletta meghatározza az üzlet arculatát és a vendégkör összetételét is, mert a klasszikus, az egészséges pékárunak is megvannak a maguk vásárlói.
5. A személyzet és beszállítók kiválasztása az üzlet népszerűségét jelentősen befolyásolja, ezért körültekintően megválogatni, ki fogja a pékárut készíteni, szállítani és kínálni is.
A Pájer Pékség segítségével egy sikeres látványpékség franchise tagja lehet az Ön vállalkozása is. Válassza a mi ajánlatunkat és segítünk abban, hogy egyszerűbben, könnyebben, sikeresebben valósítsa meg az üzleti életben a céljait! Beszéljünk a látványpékség nyitás lehetőségeiről, nyissunk együtt egy új üzletet!