Péksütemény reggelire? Ne mondjon nemet!

A reggeli nem mindenkinek jelent kihagyhatatlan étkezést, de akik ragaszkodnak hozzá, azok megadják a módját. Az az állítás, hogy a reggeli a nap legfontosabb étkezése vagy az a kijelentés, hogy reggelizz úgy, mint egy király, mára kicsit idejétmúlttá vált. Ez persze nem jelenti azt, hogy a reggelit teljesen száműzni kellene a napi rendünkből.

A reggelinek igenis fontos szerepe van abban, hogyan indul egy nap, ezért nem kell lemondani róla. Vannak, akik farkaséhesen ébrednek és nem képesek gondolkodni addig, ameddig be nem kanalaztak egy tál müzlit vagy el nem fogyasztottak egy frissen sült, meleg péksüteményt.

Miért egyen reggelire  péksüteményt?

A diétázók igazi tiltott ételként tekintenek rá, pedig az igazság az, hogy nem kell minden pékárut tiltólistára tenni. A szénhidrátnak lényeges szerepe van a kiegyensúlyozott étkezésben, hiszen ebből nyerjük az energiát. Az aktív életmódot folytatóknak kiemelten fontos, hogy milyen tápanyagforrásokból kap a szervezetük elegendő energiát a mozgáshoz.

A reggeli szénhidrát legyen jó minőségű, tehát teljes kiőrlésű termék, amit ki lehet egészíteni zöldségekkel, egy kis fehérjével, hogy teljes értékű reggeli váljon belőle. A reggel elfogyasztott szénhidrát, némi cukorral könnyebben feldolgozható, mert a szervezet a nap folyamán képes elégetni, felhasználni azt.

A teljes kiőrlésű termékek ideális szénhidrátoknak számítanak a reggeli érkezés idején, mert energiával látnak el, de nem emelik meg túlzott mértékben a szervezet inzulin szintjét. A mértéktartás itt is kulcsfontosságú, ha valaki a kiegyensúlyozott és egészséges étrendre szeretne alapozni.

A Pajer Pékség támogatja az egészséget!

A Pájer fagyasztott pékáruiban többek között az a nagyszerű, hogy a kedvelt klasszikusok mellett a fitness termékeknek is teret ad a pékség franchise. Kínáljon a vásárlóinak jól és ismert és egészséges alternatívát is a reggelire!

Váljon az Ön vállalkozásából is franchise partner, lépjen velünk kapcsolatba és tudjon meg többet a legfontosabb részletekről!