A reggeli a nap legfontosabb étkezése

Kora reggel munkába menet sokaknak nincs ideje asztalhoz ülni és szépen komótosan elfogyasztani egy-két szelet kenyeret némi felvágott és zöldség társaságában vagy éppen szendvicset készíteni. Akadnak olyanok is, akik menet közben gyorsan elrágcsálnak egy kiflit valamilyen tejtermék társaságában és már indulhat is a nap! De mi, a Pájer Pékségnél azokra is gondolunk, akik az ízek harmóniájára vágynak minden étkezés során, hiába van csak pár percük a reggelire.

Nekik készítjük minden nap friss leveles termékeinket!

A sós, ízes termékeket kedveli? Válogasson csak gazdag kínálatunkból!
Szereti a májas ízesítésű ételeket? Akkor válassza a leveles csirkemájast. Esetleg az olaszos ízek kedvelője? Ha még nem próbálta ki különleges pizzás karikánkat itt az ideje! Egy szelet paradicsommal a tetején, extra sajttal, pikáns ízzel. Kihagyhatatlan! Hagyományos ízekre vágyik? Válassza sajtos vagy virslis termékünket. Egyszerű letisztult ízeikkel, ideális napindító mindenki számára!

Édességre vágyik?
Édes termékeink hasonlóan változatos ízekkel kecsegtetnek. Extra csokis kakaós csiga? Éppen úgy, ahogy szereti? Nálunk megtalálja! Esetleg különböző ízesítésű leveles táskákra vágyik?
Választékunk: vaníliás-kakaókrémes, vaníliás-nutellás, meggyes-kakaókrémes, túrós, somlóis és a hagyományos leveles almás.

Reggelizzen nálunk és a hét minden napján mást választhat!