A sikeres pékség berendezése

Reggel, a munkába igyekvők többsége egy útba eső pékségben kezdi a napot. Minél látványosabb a dizájn, annál valószínűbb, hogy az elhaladó járókelők szeme megakad az üzleten, és betérnek egy kávéra vagy sütire. Ezért tehát rendkívül fontos a látványpékségek megjelenése. A külső és belső kinézet megfelelő kialakítása egyaránt lényeges.

Mivel az ember vizuális típus, a látványt a tartalomtól nehezen választja el, olyan helyre tehát, aminek nem tetszik a kirakata, be sem megyünk. A látványpékség külseje, a kirakat berendezése vevőcsalogató kell, hogy legyen. Ha a kirakatba kitesszük a pékség finomságait, szinte bizonyos, hogy a reggelizni, uzsonnázni vágyók a látványtól megéhezve betérnek egy finomságra, főleg, ha a mennyei illatok is érezhetőek.

A belső elrendezésnél, illetve berendezésnél, célszerű a finomságokat ízlésesen elrendezni, és minél nagyobb választékban kipakolni nagy méretű pultokon. Érdemes a sós és az édes finomságokat külön elhelyezni. A betérő vásárló hajlamos több finomságot vásárolni, ha a szeme előtt van, még ha csak kenyérért is indult eredetileg.

Egy pék vállalkozás sikere persze a látvány mellett a megfelelő ízeken is múlik, de termékeinkkel ezen a téren sem foghat mellé!

Ha bármi kérdése van a látványpékségek berendezésével kapcsolatba, keressen meg minket bátran.