Tartsa karban vércukorszintjét egészséges pékárukkal!

Korunk népbetegségei közé tartoznak az inzulinproblémák és a cukorbetegség. Fontos lenne hangsúlyt fektetni a megelőzésre, mert visszafordítani már sokkal nehezebb a káros folyamatokat. Tehát jól tesszük, ha mindig odafigyelünk a táplálkozásunkra, és nem csak akkor, amikor már probléma van az egészségünkkel. Egy modern látványpékség ebben is segítséget nyújt!

Miért fontos, hogy figyeljünk egészségünkre és teljes kiőrlésű termékeket fogyasszunk? Az étkezés utáni vércukorszint alakulása a bevitt táplálék szénhidrátmennyiségétől, és annak felszívódásától függ. Az ételekben lévő szénhidrátokat két osztályba, a lassan és gyorsan felszívódó szénhidrátokra oszthatjuk. Egyenletes szinten tartja a vércukor szintet, ha nagyobb arányban fogyasztunk lassan lebomló szénhidrátot és csökkentjük a gyors felszívódású, nagyobb kilengéseket okozó szénhidrát bevitelt. A vércukorszint minél kevésbé ingadozik, annál kevésbé érezzük magunkat éhesnek.

A teljes kiőrlésű lisztből készült kenyér és pékáru tehát jó hatással van a szervezetre, emésztésre, és szerencsére finom is! Hamar eltelít, rosttartalma magasabb, jót tesz az agyműködésnek.

Ha látványpékségben gondolkodik, a megvalósításnál törekedjen a korszerűségre, a változatos kínálat kialakításában pedig mi segítünk!