Tudatos táplálkozás - mindig, mindenhol

A nyár tökéletes időszak az életmódváltásra. Ilyenkor szervezetünk szomjazik a nagy hőségben, így nem nehéz meginni azt a vízmennyiséget, amit minden nap el kell fogyasztanunk egészségünk érdekében. Sokan vannak, akik már komplett étrenddel rendelkeznek, és edzéstervük töretlenségének köszönhetően sokkal egészségesebbnek érzik magukat.

Ne legyen akadály a fogyókúra megtartása a nyaralás során se!

Önnek csak egy egészséges pékárukat forgalmazó látványpékség segítségére van szüksége! De melyek azok a termékek, amelyek a diétába könnyen beleilleszthetőek?

A szénhidrát nem jelent sose rosszat, ha a megfelelő formában fogyasztja! A rozskenyér köztudottan a fogyókúrázók nagy barátja, és a teljes kiőrlésű kenyerek is mind-mind nagyon egészségesek, sőt, ezekre a szénhidrátokra feltétlenül szükség van, hiszen hatékonyabbá teszik az életmódváltó étrendet, és ellátják szervezetünket fontos tápanyagokkal, hogy egész nap energiával teltek legyünk!

Amennyiben aktív fogyókúrájához mégis a szénhidrát megvonást alkalmazná, arra is van megoldásunk. Próbálja ki szénhidrát csökkentett termékeink valamelyikét, mondjuk a 80 %-kal kevesebb szénhidrátot tartalmazó Ultra Light Kiflinket.

További termékeinkért térjen be látványpékség üzletünkbe, és tekintse meg weboldalunkat is!